Se upp!

Igår när Gabriel och jag var ute på promenad så fick man se upp – bokstavligen. Men som jag brukar säga, inget ont som inte har nåt gott med sig; jag blev iaf påmind om att jag skulle köpa isbrickor som jag använder för att frysa in Gabriels matportioner i. Men det var aningen nervöst längst vissa gator…

 

Men när vi gick längst kanalen vågade jag rikta blicken neråt igen, och då såg jag dessa lustiga  fåglar. Någon som har nån aning om vad det är för fåglar?!
Det var ett gäng på 3 st som stod där på isen och tittade sig stolt och orädda omkring, och en fjärde som dök ner i kanalen i en liten vak, in under isen, sen tillbaka upp igen. Men som sagt, vad är det för pippiar? Jag tror iaf inte jag har sett några såna här innan.

 

4 thoughts on “Se upp!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *