PAP(P)Arazzi

När Gabriel och jag var ute igår så var paparazzi på hugget! Vi brukar lyckas mota bort dom men ibland har de för bra zoom och lyckas fånga oss. Jag förstår dom iofs, hade han inte varit min så hade jag också kämpat och försökt fånga världens sötaste bebis på bild.

Detta var en äkta PAP(P)Arazzi som tog dessa två bilderna på oss, dvs min pappa, morfar Leif :o)

 

 Så så här såg det ut när vi igår satt och bloggade utanför gamla vagnsmuseet på – just det, drottningstorget. I gamla vagnsmuseets lokal är det nu Humanitetens Hus, som är Svenska Röda Korsets nationella center för humanitära frågor. För den som är intresserad så finns mer info här. Där var även ett café som dom kallade föräldra-café eller något liknande, minns inte exakt, med ekologiskt och/eller rättvisemärkt utbud förstås. Så där får vi väl prova en fika någon dag vi har vägarna förbi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *