Den som inget café har…

… får ta med sig sin egen fika på utflykten.

Det är så otroligt tråkigt att det inte finns fler cafeer eller liknande här i närheten, eller något över huvud taget… Vi har ett bageri på segevångstorget, som har ett bord och två stolar utanför sin butik, som stänger kl 15. Det är alles:o( Så det blir till att ta med eget om man vill fika utomhus, om man inte vill ta sig nån längre sträcka alltså. Men detta är ju inte helt fel :oD Vi sitter just nu i beijers park, jag fikar och bloggar och hjärtat sussar gott i sin vagn.

Gabriel och jag har varit på BVC idag, och vår lille store gosse väger nu 4540 gram.
Att ta sig dit var lättare sagt än gjort, eller förberedelserna iaf, vi är nämligen själva idag. Pappa Thomas har lämnat oss för att börja jobba igen, han kan inte det här med prioritering tyckte jag när jag försökte fixa allt själv i förmiddags för att hinna i tid till BVC ;o) Vilket jag inte lyckades med kan jag säga, komma i tid alltså. Men ursäkten att det var vår första ensamma dag utan pappa var klart godkänd.

Denna ståtliga pippi kom och satte sig i dammen nu, någon som vet vad det är för en fågel?

På andra sidan dammen så får visst ankorna också lite fika.

Det är jättehärligt väder just nu, men nu är dags att gå hem och äta Thomas spagetti köttfärssås från igår :oD

3 thoughts on “Den som inget café har…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *