“Misslyckad” fotografering

Vid en snabb vända i trädgården såg jag i våra gula härliga blommor en massa humlor som bad om att bli fotograferade. Så en stund senare återkom jag med kameran i högsta hugg! Nästan alla humlor var borta, de som var kvar var inte alls lika intresserade av att bli fotomodeller och vägrade sitta still! Varför kan dessa småttingar inte ta regi (stäck lite på snabeln, och vänster vinge ut – perfekt, *klick*) ?! Jag funderade lite grann på om mitt fixativ kanske kunde användas… ;o) Men det lilla ludna surret blev räddat av att det kom några andra små linslusar, eller linsfjärilar i det här fallet, som mycket hellre ställde upp som fotomodeller. Därav en misslyckad fotografering, det här är extremt dåliga bilder på humlor ;o)

(Klicka gärna på bilderna för att se dom större)

One thought on ““Misslyckad” fotografering”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *