händelserik vecka

Det har varit en händelserik vecka; jag har fyllt år, vi har haft skolavslutning på min skola där jag jobbar, vi har haft kaffebjudning för våra familjer, och… *tänker*… har jag inte gjort mer… okej, det var kankse inte så händelserik vecka iaf… Men det känns som det, men det har ju iofs varit inköp och planeringar och bakning och sånt också så det känns som det varit en värre vecka faktiskt. Och jag är faktiskt trött idag… Men det är sol, och kvällspostenkillen var här i förmiddags och sålde tidningen, så det blir nog en slappedag, förmodligen till viss del i trädgården :o)

 
En av presenterna jag fick i veckan var detta halsbandet från mamma och pappa, en änglabjällra (tror jag de kallas). Ett svagt vackert pinglande kommer från den lilla kulan när den rullar fram och tillbaka på magen, och detta ljudet ska då lugna bebisen i magen. Och sen när bebisen är född så ska den känna igen ljudet och känna sig trygg av det. Sen hur mycket det funkar vet jag inte, men jag gillar tanken:o)


En annan födelsedagspresent, denna från min älskade Thomas  :oD
En EeePC. Svårt att visa storleken på bild så här utan att ha någon referens att jämföra med, men den är inte mer än ca 27×19, ändå är tangentbordet 92% av ett vanligt, så helt okej att skriva på! 10,1″ skärm, och vikt 1,45 kg. Och svart högblank. Jääääättefin :oD

Och så har jag fått så fina blommor, bl a av en kollega på jobb, Thomas storebror med sambo och min egen storebror:o)


Och så hade faktiskt några av mina otroligt goa elever på skolan lagt ihop till en present till mig också, jag ska ta en bild på det också och lägga upp sen.

2 thoughts on “händelserik vecka”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *