grillning

Det var kallt i förmiddags, jag försöker påmina mig om att det faktiskt bara är mitten på april, men man blir ju snabbt bortskämd och van vid varmt väder. Men solen lyckades ta sig igenom och det blev en varm och solig eftermiddag även idag.

Thomas hade lite grillabstinens, och jag tackar aldrig nej till om Thomas känner för att grilla:o) Så medan mr fixade med grillen så passade jag på att gräva upp lite pärlhyasinter som växte lite långt in i trädgårdsdjungeln för att synas. Några vildvioler (tror jag det är iaf) blev också uppgrävda från diverse överväxta områden och satta i krukor tills nytt hem i trädgården är funnen.

På grillen blev det förresten lagt kotletter och korv :o)


One thought on “grillning”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *