Hallon mobil

Jag har varit testpilot för hallon mobilabonnemang Företag 22GB, i drygt en månad nu. Då det har varit en massa helg och lite mindre för mig att göra i just denna perioden i mitt företag så har jag inte använt mobilen extremt mycket mer än vanligt som jag hade tänkt.

Kort utvärdering så här långt:
Jag har inte haft några som helst problem med varken mobiltäckning eller mobildata, det har fungerat problemfritt. Två gånger har jag behövt komma i kontakt med kundtjänst, en gång tog jag chatt och en gång e-post. Tog lite lång tid att komma fram på chatten tänkte jag om det hade varit något akut, men så var inte fallet denna gång så det gjorde inget just då. Men viktigast var att det var både bra och trevlig support, både via chatt och e-post.

Det gick väldigt smidigt att flytta över mitt nummer från mitt tidigare abonnemang till Hallon också.

Nu sista veckorna ska jag göra ett sista ryck och använda abonnemanget så mycket bara möjligt för att försöka testa det fullt ut!
Kanske komma på lite fler “svårare” frågor till supporten också så dom kan visa dom håller måttet ;-)

#smartson #hallon #småföretag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *