I väntan på ett vändningsförsök

image

Var hos bm igår, bebisen i magen har nu fått nytt smeknamn – skräpunge! Han hade vänt sig igen, och ligger nu i säte, två veckor innan bf. Så idag ska vi göra ett vändningsförsök på förlossningen. Ingen mat o dryck efter kl 8, så just nu försöker jag få i mig frukost bestående av gröt o kaffe. 3 alt står på listan; -Vändningsförsöket fungerar och vi får gå hem igen och hoppas han håller sig lugn till förlossningen. -Vändningsförsöket fungerar inte och vi kommer få ett planerat kejsarsnitt. -Dom anser att dom i samband med vändningsförsöket måste sätta igång förlossningen idag. Spänningen är olidlig… och jag jättenervös…

One thought on “I väntan på ett vändningsförsök”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *