Trött…

Inatt har det varit mer vaket än sovande, först pga en liten gosse som jag försökte få att somna om i sin egen säng, vilket inte var så populärt. Varför sova i spjällsäng när man kan soova i en 160-säng, där det dessutom är jättenära till matkantinerna som även funkar utomordentligt bra som bappe ;o)

Sen blev Misen dålig, och bl a kissade i sängen o skvättte droppar lite överallt. Förmodligen urinvägsinflammation eller en liten sten. Hon verkar dock må bra igen nu så vi slapp iaf veterinären idag. Men däremot har dagen än så länge gått åt till koll av Misen, tvätta täcken och sängkläder, tvätta golv, prata med veterinär, och så Gabriel förstås. Som nu efter  sista matningen också blev trött. Men eftersom mamma inte verkade ha så mkt att göra idag så vägrade han somna själv i vaggan utan skule somna hos mig. Så just nu sitter jag här i fåtöljen med hjärtat sovandes i famnen, men som tur var valde han vänsterarmen, så jag med högerhanden kan nå datorn ;o)

Kan ju passa på att lägga upp lite bilder från igår.


Fler som var fiknasugna vid Espresso House :o)

2 thoughts on “Trött…”

  1. Åhh, vad fina de blev!
    Och de kaksugna pippisarna förgyllde verkligen får lilla fikastund med :-)
    Kramar C

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *