Gabriel extreme

Idag blev det inget Var är Gabriel, vi skulle bege oss ut, men hjärtat slockade så gott i sin vagga medan jag skulle göra mig iordning så jag ville inte dra i honom.

Så Gabriel sov där en timme, och vilken frihet den timmen att kunna göra saker med båda händerna! Men dom små lär oss så mycket, vem hade kunnat gissa att jag skulle bli så duktig på bre mackor med en hand, klä mig med en hand, sätta i linser med en hand osv ;o)

Igår fick jag en protest att det varit för lite bilder på underverket, så för att kompensera för alla statyer kommer här några blandade foto på hjärtat. Håll till godo farmor, och ni andra som hittar min blogg :o)
(Även om jag inte tror det är så många som tittar här med tanke på de få gissningarna på “Var är Gabriel” *pik pik* ;o))

      

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *