3 thoughts on “Var är Gabriel :o)”

  1. Sidan om en staty i en park :) (eller för att föregå Andreas, Skåne. Han verkar bredda sig varje gång han gissar)

    Massor med puss

  2. Tjoho, Susanna har helt rätt :oD

    Tyvärr kommer jag inte ihåg vad konstverket heter eller vem det är av, det har tagit för lång tid för mig att kommentera och uppdatera alla “Var är Gabriel”… me bad…

    Jag håller med om att det är trevligt fik, men det som drar ner betyget lite är att de inte har öppet året runt. Jag förstår att det kanske inte är ekonomiskt hållbart att ha ett café/restaurang där vinterhalvåret, men jag tycker ändå det är synd… Jag tycker om att fika även höst/vinter…

    Oavsett, ett signerat idolkort på och från Gabriel kommer, grattis :o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *