Bebisuppdatering

Måste ju lämna en kort bebisuppdatering också. Vi var ju på KK igår och fick träffa en läkare för att vår bebis är så stor. Jag hade fått uppfattningen från de barnmorskor jag träffat och ultraljud jag varit på att jag med största sannolikhet inte skulle få gå ytterliggare tre veckor när han nu är så stor och växt så fort, men det var fel. Läkaren vi träffade sa att de gör inget bara för det är en stor bebis, så det är till att hålla tummarna att bebisen självmant känner för att komma ut tidigare eller iaf slutar växa så fort. De kommer dock vara mer uppmärksamma och hålla mer koll på mig under själva förlossningen nu när de vet att det är en stor bebis. Ev kan de sätta igång mig på beräknat förlossningsdatum om det fortf inte hänt något då.

Så det är bara att fortsätta gå i väntans tider. Och att låta bli att köpa bebiskläder i de minsta storlekarna ;o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *