Bebiskoll och källarrenovering

Idag hade vi tid till ett extra ultraljud, ett tillväxtultraljud, pga att min barnmorska förra veckan tyckte att min mage hade tagit ett lite väl stort hopp till större storlek. Och jag tyckte själv att magen växt en hel del sista veckor. Och oj så rätt vi alla hade… Vår “lille” bebis har växt på. Sist låg bebisen på ca 26% över medelvikt, och idag ca 42% över medelvikt… Så med 3 veckor och 2 dagar kvar till beräknat datum väger bebisen ca 4,2 kg! Och nej, det beror inte på att jag tycker om och äter mycket glass, det har jag kollat upp ;o)
Men jag blev något orolig kan jag ju erkänna… Men vi ska få träffa en doktor på måndag på förlossningen och diskutera ev alternativ och vad de innebär, så det känns ju bra.

Men att gå drygt 3 veckor till känns inte just nu som ett alternativ iaf. Visst hade det varit roligt att bli känd för något, men pga att föda världens största bebis ligger inte på den önskelistan ;o)
Så det blev till att öka farten ytterliggare här hemma så vi hinner få klart källarrummet dit mitt pyssel ska flytta, så mitt rum där uppe blir till bebisen. Gulliga pappa hjälpte mig på dagen, och när Thomas slutade efter jobb så avlöste han honom och hjälpte till. Där är inte helt klart förstås, men himla skillnad redan :o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *