Moddade möbler

Jag ville ha nya möbler i vårt tv-rum, så otroligt trött på min gamla tv-bänk. Men nya möbler kostar mycket pengar (iaf dom jag hittar;o)), så satt jag i lördagskväll och tittade på bänken och tänkte att varför inte modda möblen lite själv.
Så i söndags stack vi ut till Hornbach och jag köpte lite prylar inför detta projekt.
Senare på em var jag klar, och jag är faktiskt ganska nöjd med resultatet :o)
Så tänkte jag att detta måste ju upp på bloggen! Men hmmm, jag har ju skapat en blogg för mitt pyssel, då kan jag ju inte lägga upp det här… Men efter att ha bollat mitt bekymmer med Thomas så konstaterade han att detta gick under heminredning ;o)
Så tadaa, här är resultatet!

före
före
efter
efter

 

Och efter detta var klart så kom jag på att jag tycker ju faktistk inte om sekretären vi har ute i hallen iheller… eller jo jag tycker om själva möblen, men den ser ju sååå tråkig ut. Så i måndags bar det iväg till coop bygg för att köpa lite färg.
Och så här blev detta lilla projekt!

före
före
efter
efter

Jag är dock inte klar med sekretären än, träknopparna ska bytas till nåt i smide och sen ska den nog få lite mer patina också, skynda på föråldringen med hjälp av lite hobbyfärg i hörnen ;o)

One thought on “Moddade möbler”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *